TerMedia

facebook google+ twiter skype rss

Новини з тернопільщини

Статті

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Соціологи розповіли про причини бідності українців.

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Чоловіки, які щодня цілують своїх дружин перед виходом на роботу, мають вищий дохід, ніж ті, які цього не роблять. Чоловіки, які мають звичку ранком перед виходом на роботу цілувати своїх дружин, живуть на 5 років більше інших.

Інтерв'ю

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Уже змалку вона відрізнялася поміж ровесниками бажанням охопити чим ширше коло захоплень. Від п`яти років займалася в клубі аеробіки «Наталі» та ансамблі танцю «Джерельце» під керівництвом крутих хореографів Наталії Гребенюк і Марини Євсюкової.

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Сусід три роки поспіль їздив на роботу у Швецію. Працював із деревом, збирав меблі, зводив будинки. Запропонував поїхати з ним, — розповідає 27-річний Роман Вітковський із міста Копичинці Тернопільської області.

Жителька Бережан вимушено йде на смерть, рятуючи родину?

Опубліковано: 16.05.2018 09:43
Жителька Бережан вимушено йде на смерть, рятуючи родину?

Вже досить тривалий час жителька  міста Бережани, Тернопільської області, Олександра Володимирівна Масна протистоїть «владному беззаконню у місті»? У попередніх публікаціях «Бережанська Пізанська вежа» та «Куди зникла Бережанська Пізанська вежа?» було детально описано зміст проблеми та її часткове вирішення, – Віктор Палас.

12 років не виконується рішення суду яке набрало законної сили. Місцева влада прикриваючись можливими покровителями «зверху і знизу» вчиняє бездіяльність, що  в свою чергу породжує беззаконня… Помешкання в якому проживає Олександра Володимирівна Масна потребує ремонту і це не зроблено. Як ми розуміємо з 2006 року(рішення суду, яке набрало законної сили, яким зобовязано Бережанську міську раду провести ремонт не виконується, за що є відповідальність встановлена ст.382 ККУ).Стан житлової площі погіршується і може статися трагедія. Однак на багаточисленні звернення та заяви Масної влада міста не реагує. Правоохоронні органи в очікуванні, а прокуратура в незнанні? Бережанській РДА  та Бережанській районній раді потрібен труп?

Ось з яким повідомленням звернулась до влади Олександра Володимирівна Масна:

Голові Бережанської міської ради Тернопільської області

Голові Бережанської РДА

Голові Бережанської Районної Ради

Керівнику Бережанського ВП ГУ НП у Тернопільської області

Масної О.В.

м.Бережани,Тернопільської області, вул.Чорновола 15/3

Тел.0976011390

 

                                                                    Повідомлення

У звязку з грубим порушенням прав людини, громадянина України, відповідно до статті 34 та 39 Конституції України, пункту 1 статті 19 та статті 20 Загальної декларації прав людини, статті 21 та 22 міжнародного пакету про громадянські та політичні права, Європейської Конвенції про захист прав людини та основоположних свобод(не виконання рішення суду від 21.06.2006 року по даний час) через:

  1. Не дотримання Конституції та законів України, органами місцевого самоврядування, виконавчими органами, поліцією, прокуратурою та СБУ, судами загальної юрисдикції та спеціалізованими судами всіх рівнів
  2. Не виконання президентом України його конституційних обовязків та повноважень передбачених статтями 102 та 104 Конституції України

Попереджую, про проведення безстрокової мирної акції, протесту з 9-00 до 17-00 починаючи з 15.05.2018 року(безстроково)  в м.Бережани  :

1.вул.Банкова        (міськрада)

2.вул.Банкова      (райсуд)

3.вул. Бандери     (поліція)

4.вул.Шевченка    (РДА/Райрада)

Не зважаючи на свій стан здоровя, усвідомлючи, що такими діями можу спричинити непоправні зміни функціонування організму, включаючи біологічну смерть. Змушена вдатись до таких кроків, оскільки, факт мого проживання в помешканні з такими умовами, які існують зараз є також небезпечними для життя. Як наслідок, бажаю щоб мої страждання припинились, навіть якщо і у такий спосіб …

 

                              14.05.18                                                                  Масна О.В.


Якщо цей матеріал вас зацікавив, будемо вдячні, коли поділитесь ним в соціальних мережах або прокоментуєте.

Відео

Ружена Волянська: Важливість Томосу для Тернопільщини

Анонс програми «Актуально з Руженою Волянською»

Новини БІЗНЕС КОМПАНЬЙОН

Молодіжні Новини

Комфорт Гурман