TerMedia

facebook google+ twiter skype rss

Новини з тернопільщини

Статті

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Соціологи розповіли про причини бідності українців.

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Чоловіки, які щодня цілують своїх дружин перед виходом на роботу, мають вищий дохід, ніж ті, які цього не роблять. Чоловіки, які мають звичку ранком перед виходом на роботу цілувати своїх дружин, живуть на 5 років більше інших.

Інтерв'ю

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Уже змалку вона відрізнялася поміж ровесниками бажанням охопити чим ширше коло захоплень. Від п`яти років займалася в клубі аеробіки «Наталі» та ансамблі танцю «Джерельце» під керівництвом крутих хореографів Наталії Гребенюк і Марини Євсюкової.

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Сусід три роки поспіль їздив на роботу у Швецію. Працював із деревом, збирав меблі, зводив будинки. Запропонував поїхати з ним, — розповідає 27-річний Роман Вітковський із міста Копичинці Тернопільської області.

В п’яного борщівського мажора відібрали права і оштрафували на 10 тисяч гривень

Опубліковано: 21.04.2018 16:43
В п’яного борщівського мажора відібрали права і оштрафували на 10 тисяч гривень

Незважаючи на величезні штрафи та посилення відповідальності за водіння у стані алкогольного сп’яніння, окремі категорії громадян, які звикли жити на широку ногу та вважають себе господарями життя, продовжують зневажати Закон, а головне – становлять небезпеку для кожного з нас, – пише Ровесник.

В світлі дні Великодня, коли ми з радістю бігали в гості та приймали в своїх домівках найближчих людей, вулицями Борщева гасало п’яне бидло, яке то втікало від працівників поліції, то намагалось розважитись в ось такий спосіб.

Одну таку п’янь, сина в минулому відомого борщівського бізнесмена Степана Вільбовця, саме на Великдень і упіймали правоохоронці. Хлопцю, який, схоже на те, з дитинства був упевнений в тім, що можна безкарно порушувати усі норми права, на цей раз не поталанило. Працівники поліції склали на нього три адмінпротоколи за різними статтями адмінкодексу: за ч.1 ст.130, ч. 1 ст. 122 та ч.4 ст. 126 КУпАП, а судею прийнято рішення про накладення адміністративного стягнення у вигляді штрафу у розмірі 10200 грн та позбавленням права керування транспортним засобом на 1 рік.

Як прокоментував “Звістці” цю подію керівник борщівської поліції Андрій Свинарчук, ніхто не уникне відповідальності за свій злочин чи правопорушення, незважаючи на соціальний статус чи інші обставини. Щиро хочеться вірити, що правоохоронець дотримає слова.

Також хочеться вірити і в те, що і звичайні громадяни та мешканці Борщівщини будуть проявляти свою громадянську позицію у боротьбі з таким ганебним явищем, як пияцтво за кермом.

Між іншим, як свідчить статистика, від початку року аварійність на теренах Борщівщини зросла майже втричі, якщо порівнювати з аналогічним періодом минулого року. Не останнє місце у цьому відіграє саме водіння в стані алкогольного сп’яніння.


Якщо цей матеріал вас зацікавив, будемо вдячні, коли поділитесь ним в соціальних мережах або прокоментуєте.

Відео

Ружена Волянська: Важливість Томосу для Тернопільщини

Анонс програми «Актуально з Руженою Волянською»

Новини БІЗНЕС КОМПАНЬЙОН

Молодіжні Новини

Комфорт Гурман