TerMedia

facebook google+ twiter skype rss

Новини з тернопільщини

Статті

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Соціологи розповіли про причини бідності українців.

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Чоловіки, які щодня цілують своїх дружин перед виходом на роботу, мають вищий дохід, ніж ті, які цього не роблять. Чоловіки, які мають звичку ранком перед виходом на роботу цілувати своїх дружин, живуть на 5 років більше інших.

Інтерв'ю

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Уже змалку вона відрізнялася поміж ровесниками бажанням охопити чим ширше коло захоплень. Від п`яти років займалася в клубі аеробіки «Наталі» та ансамблі танцю «Джерельце» під керівництвом крутих хореографів Наталії Гребенюк і Марини Євсюкової.

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Сусід три роки поспіль їздив на роботу у Швецію. Працював із деревом, збирав меблі, зводив будинки. Запропонував поїхати з ним, — розповідає 27-річний Роман Вітковський із міста Копичинці Тернопільської області.

За пляшку горілки погодились втопити собаку

Опубліковано: 19.02.2018 14:58
За пляшку горілки погодились втопити собаку
Інформація про знущання над твариною була оприлюднена у соціальних мережах. Молода жителька Козівського району помітила на березі річки двох чоловіків, які спочатку копали мішок, а потім скинули його у воду. Дівчина запідозрила недобре й вирішила з’ясувати, що в мішку. На допомогу покликала батька і вже разом вони витягнули торбу, а в ній виявили собаку, – повідомляють в ГУ НП Тернопільської області.
Тварина дивом залишилася живою після людських знущань.

Інформацію про цей випадок правоохоронці внесли в журнал Єдиного обліку. Дільничні офіцери поліції Володимир Шупарський та Ярослав Андрусишин розшукали підозрюваних. З фотографією пса вони обійшли обійстя в двох селах і таки знайшли її власника. Краянин зізнався, що собака йому стала непотрібною от він і попросив двох односельців за пляшку горілки її позбутися.

Відносно чоловіків, які топили собаку, правоохоронці склали адмінпротоколи за частино 2 статті 89 КУпАП – жорстоке поводження з тваринами вчинене групою осіб. Санкція статті передбачає накладення штрафу від трьохсот до п’ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або адміністративний арешт на строк до п’ятнадцяти діб.
Зараз собака перебуває у своїх рятівників.

Якщо цей матеріал вас зацікавив, будемо вдячні, коли поділитесь ним в соціальних мережах або прокоментуєте.

Відео

Ружена Волянська: Важливість Томосу для Тернопільщини

Анонс програми «Актуально з Руженою Волянською»

Новини БІЗНЕС КОМПАНЬЙОН

Молодіжні Новини

Комфорт Гурман