TerMedia

facebook google+ twiter skype rss

Новини з тернопільщини

Статті

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Соціологи розповіли про причини бідності українців.

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Чоловіки, які щодня цілують своїх дружин перед виходом на роботу, мають вищий дохід, ніж ті, які цього не роблять. Чоловіки, які мають звичку ранком перед виходом на роботу цілувати своїх дружин, живуть на 5 років більше інших.

Інтерв'ю

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Уже змалку вона відрізнялася поміж ровесниками бажанням охопити чим ширше коло захоплень. Від п`яти років займалася в клубі аеробіки «Наталі» та ансамблі танцю «Джерельце» під керівництвом крутих хореографів Наталії Гребенюк і Марини Євсюкової.

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Сусід три роки поспіль їздив на роботу у Швецію. Працював із деревом, збирав меблі, зводив будинки. Запропонував поїхати з ним, — розповідає 27-річний Роман Вітковський із міста Копичинці Тернопільської області.

Подарунки для дітей з особливими потребами в Заліщиках

Опубліковано: 16.01.2018 14:17
Подарунки для дітей з особливими потребами в Заліщиках

Для колективу Заліщицького обласного комунального дитячого санаторію рік, що минув, був щедрим на подарунки. Влітку тут придбали дві нові гідро-та аеромасажні ванни. Нещодавно, завдяки благодійній спонсорській допомозі, у санаторії з’явилося і нове масажне ліжко із сухим витяжінням «Нуга бест 5000». Ліжко являє собою низькочастотний комбінований стимулятор, який поєднує в собі різні методи впливу на організм, дозволяє проводити заходи ефективного лікування  та профілактики різних захворювань опорно-рухового апарату, серцево-судинної системи, трофічних порушеннях нейрогенного характеру, нервової перевтоми та стресів, радикулітів і болю у спині. Такий подарунок лікувальному закладові зробили керівник підприємства «Журавушка» Віктор Семенко та приватний підприємець Андрій Смелянець, – пише TeNews.

Головний лікар санаторію Петро Буринюк також щиро вдячний за турботу про хворих діток і щедру допомогу підприємцеві Олександру Реві. Слова подяки висловлює також новим друзям, які з’явилися минулого року. Зокрема пані Наталії Софій, директорці всеукраїнського фонду «Крок за кроком» та пані Марині Ворон, координаторці проекту міжнародного фонду Чарльза Стюарта Мотта, які забезпечили учителів та психологів санаторію новою літературою – сучасними методичними розробками з інклюзивного навчання  дітей з особливими освітніми потребами, що лікуються в закладі.

Щороку у Заліщицькому обласному комунальному дитячому санаторії поправляють своє здоров’я  від 1100 до 1200  діток із проблемами ревмокардіології,  неврології, пульмонології та ортопедії.


Якщо цей матеріал вас зацікавив, будемо вдячні, коли поділитесь ним в соціальних мережах або прокоментуєте.

Відео

Ружена Волянська: Важливість Томосу для Тернопільщини

Анонс програми «Актуально з Руженою Волянською»

Новини БІЗНЕС КОМПАНЬЙОН

Молодіжні Новини

Комфорт Гурман