TerMedia

facebook google+ twiter skype rss

Новини з тернопільщини

Статті

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Чому українці бідні: вчені назвали несподівану причину

Соціологи розповіли про причини бідності українців.

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Ви будете здивовані: шокуючі факти про поцілунки

Чоловіки, які щодня цілують своїх дружин перед виходом на роботу, мають вищий дохід, ніж ті, які цього не роблять. Чоловіки, які мають звичку ранком перед виходом на роботу цілувати своїх дружин, живуть на 5 років більше інших.

Інтерв'ю

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Дівчина з Тернопільщини стала офіцером поліції у США: всі подробиці

Уже змалку вона відрізнялася поміж ровесниками бажанням охопити чим ширше коло захоплень. Від п`яти років займалася в клубі аеробіки «Наталі» та ансамблі танцю «Джерельце» під керівництвом крутих хореографів Наталії Гребенюк і Марини Євсюкової.

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Заробітчанин із Тернопільщини розповів про життя у Швеції

Сусід три роки поспіль їздив на роботу у Швецію. Працював із деревом, збирав меблі, зводив будинки. Запропонував поїхати з ним, — розповідає 27-річний Роман Вітковський із міста Копичинці Тернопільської області.

Звільнений голова Збаразької РДА очікує призначення на нову посаду

Опубліковано: 16.01.2018 13:17
Звільнений голова Збаразької РДА очікує призначення на нову посаду

Звільнений на минулому тижні Анатолій Качка найближчим часом має бути призначений на посаду керівника одного з обласних відомств, – повідомляє За Збручем.

Як розповідають джерела в тернопільському “білому домі”, екс-голова Збаразької РДА націлився на посаду начальника управління водних ресурсів в Тернопільських області.

На Збаражчині підприємливому та “непосидючому” Качці було ніде розвернутися. Стратегічні помилки на старті каденції призвели до появи сильної опозиції, а, відтак, кожен крок амбітного посадовця ретельно відстежувався місцевими опозиціонерами. Очевидно  і зважаючи на те, що не за горами президентська кампанія, близький соратник керівництва області вирішив “відсидітися” у цей турбулентний період на затишнішому і ресурсному місці.

“Жирна” посада керівника водгоспу уже більше року є вакантною. Обов’язки керівника тимчасово виконує начальник одного з відділів Віталій Гончар. Для призначення не потрібно жодних конкурсів. Достатньо наказу керівника Держводагенства. Щоправда, за час поки Качка “виношував” плани, дозвільні повноваження водгоспу перейшли у створений у 2017 році обласний сектор Держводагенства, який очолила Оксана Машлянка.  Однак ресурс, який щороку освоює водгосп, понад 10 мільйонів. Крім того, державна фірма має багато приватних замовлень від потужних аграрних підприємств.


Якщо цей матеріал вас зацікавив, будемо вдячні, коли поділитесь ним в соціальних мережах або прокоментуєте.

Відео

Ружена Волянська: Важливість Томосу для Тернопільщини

Анонс програми «Актуально з Руженою Волянською»

Новини БІЗНЕС КОМПАНЬЙОН

Молодіжні Новини

Комфорт Гурман